Otlas AB / Snowmobile

Har försökt få tag i Johan Ahlberg via mail för att få en förklaring varför jag blivit utslängd från snowmobiles skoterforum (se tidigare inlägg "Bojkotta Snowmobile") Chefsredaktören har svarat med tystnad. Har på morgonen ringt till Otlas AB och lämnat namn och telefonnummer och en önskan att Johan Ahlberg ska kontaktar mej. Tror inte han kommer att ringa...
johan Ahlberg

Storoxen såld, nytt apetorklipp

Afrikatwinnen är såld och får fortsätta sin karriär hos en brandman i Boden... Känslorna är blandade.
xrv
Min förebild Apetor har släppt nytt!:

Bad och bastu

Middag på lillhällan me Bruce, mamman, Anna och Gamen. Dom hårda badade och bastade efter rabarberpajen. En fantastiskt varm och spegelblank kväll och vi var ensamma på vattnet!
jerry
Sjösättning av Jerry
bruce
Uppsluppen stämning runt middagsbordet!
pärlan

Bojkotta Snowmobile

Snowmobile.se har under en tid censurerat inlägg som påpekat brister på skotrar (läs Ski-doo, Polaris). 11/6 skrev jag ett inlägg under tråden "sprickor i fotstegen på polaris" som lydde ungefär såhär: "Synd att inlägg censureras på snowmobile, det förstör ju meningen med ett forum. Kommer tillsvidare inte köpa varken Snowrider eller Snowmobile..." Idag (12/6) när jag ska in och kika så är min profil raderad och när jag som gäst kollar i tråden så är senaste inlägget från 2011-05-29

Ber om ursäkt att jag skriver om det här på bloggen som bara ska handla om roliga saker, men jag blir så arg och vill att fler ska få veta, men nu slipper iallafall handbromsen vara arg över allt skotersurfande!
snow
http://forum.snowmobile.se/showthread.php?49756-Sprickor-i-fotstegen-p%E5-Polaris

Kamel

Jag Bossen och Thea träffade på ett gäng kameler när vi var ute och gled men solfågeln häromkvällen
kamel

...

sunbird 1992

Sommar!

Värmen på tillfälligt besök! Så familjen lunchade och njöt på Kågefjärden under eftermiddagen!
bruceruce2

Apetor

Apetor överträffar sej själv med denna proffsiga och underhållande film! Inte utan att man får lite vinterlängtan...


Härlig dag på fjärden

Den stora vakens tid är här på allvar så jag slår på stort och byter till sommar headern! Var orolig att Bossen inte skulle uppskatta båtlivet men nu kan jag andas ut!
pärlanbossen
Premiärtur med Pärlan för Bossen!

RSS 2.0