Yamaha 2012

Hade hoppats på några smaskiga nyheter från Yamaha ikväll, på svenska hemsidan har inget hänt och nedanstående bilder är från den amerikanska. Hade hoppats på en uppskrämd Phazer men det verkar som det mest handlar om servo på fler modeller.

TRAIL:
1
Cross Country:
2
Touring:
3

Skoter

ett par bilder från de senaste dagarnas skoteråkning.
1
Sista svängen med Yamahan.
2

Mattison med 12hundran
3
Ski-Doo
4
Min nya stora kärlek! Vegans Boondocker


Yamman såld :(

Fejsern såldes idag och fortsätter sin karriär i Lycksele. Det kommer en morgondag, hur bra man än har det...
fejsern

Mek

1
Fejsern utan lyftbåge, aluplåt och stänkis
2
Ny aluplåt.
3
Allt monterat utom stänklapp, Tänkte testa köra lite utan och se om de redan otroliga lössnöegenskaperna kan förbättras ytterligare!
4
Vid senaste vurpan så undkom färddatorn med blotta förskräckelsen, så i preventivt syfte så har jag monterat ner den efter styrstammen genom att vända på fästplåten. Ingen åverkan på Originalgrejorna utan det enda som behövdes var en distans och två nya M8.

Älska skoter

två printscreens från gårdagen då jag och Zlatan var och filmade burkning på Ostis, Skotern står i depå nu pga garantirep men jag hoppas att ha den redo för rejs i morgon eftermiddag om allt går som planerat.. lite garagebilder kommer kanske i morgon.
1
2

Dagens apetorklipp


Skoter med livet som insats...

62km skoter med Gun idag, riktigt bra körning förutom att jag träffade på en sten på havet som gjorde att jag flög över styret. Sne ruta och hastighetsmätare samt trasiga hantagsskydd, hoppas återigen att ingen ringer på annonsen:) (Eller att någon spekulant läser bloggen)
12
Dagens grövsta fastkörning!
3
Förödelsen

Fantastisk skoterdag!

Jag och Charlotta åkte ut på premiärtur med trippeln idag, en fantastisk maskin!!! 40km sjö, hav, skog, myrmark och led! Hoppas ingen ringer på annonsen...
1
Stora Hamnträsket
2
Inre Holmviken
3
Norrbodarna
edet
Edet

Skoter

Mekade en stund med Mattisons BRP idag och då blev skoterabstinensen så svår att jag blev tvungen att åka upp till Bira och freerajda lite i -22,, Riktigt bra bär i snön nu så jag fick hålla på ett bra tag innan jag lyckades köra fast!
bira
2

Långfärdsskridskor

20110214 Redigt kall nordanvind

Åkte sportskidor i knädjup pudersnö och flövatten i drygt 2 km innan jag hittade fin kärnis med köldrosor på utanför Tåme skjutfält. Såg ut att finnas hur mycket is som helst, 6cm och tjockare med råksrickor med jämna mellanrum. Eftersom det blåste norrifrån valde jag att trampa norrut först, vände ca 5 km från Piteå-Rönnskär för att sedan glida söderut i medvinden.
123
4

Norsk isfilm!

Tack Segen för länken!

Skoter


gun
Gun på bastuholmen
rtx
En av bilderna som ska ut på blocket.. tyvärr syns näven i bilden.. fin bakgrund dock!

Premiär Skridskobanan!

Jag och bror provade idag skridskobanan på Kågefjärden, mestadels svart kärnis med mycket sprickor i. På vägen hem efter lunch på sågen så havererade Yamahan så det blev att piska Polaris när vi efter lite fruktlöst mekande åkte till Norra Stensjön för fika.
2
2
En attackerande fjällbjörk vid Ostträsket

RSS 2.0