Pärlan sjösatt!

marinan
123
I brist på rullstol..
4

Sjösättning

Sjösatte Jerrys båt i den fina kvällningen. Nordanå bland träden till höger.
sjösättning

Arkivbild #1

En mätt och glad Andy Lee till höger, syster till vänster som ser ut att vara imponerad över lillebrors kroppshydda. Stod "3 mån" på baksidan av kortet, kan man vara så väl utvecklad redan då?
fet

Rastning av den ledbrutne.

Håkan och jag har varit ute på eftermiddagen och rastat 4hjulingarna.
gullsand1
gullsand2
Jontes kissekatt.
jontes katt

Marinan sjösatt!!

Jag och Gamen har äntligen sjösatt marinan! Han var så het och gaaarn så det fanns tyvärr inte utrymme för fotografering.

Håkan fick äran att välja dagens låt, det blev "If I could fly" med Helloween, vet inte om låtvalet har något att göra med hans sjukdomstillstånd.

Permobil

Tråkan provade att köra ATV idag och det gick fiint trots alla skador!
ATV

Ljuuvligt sommarväder!

Min nya tanträser blev klar idag! så det har blivit mycket cykel, bland annat så har jag smakat bantningskurslunch hos Kuggarlundgren, provsuttnit Roberts monkeybike på ICA och besökt brorsan.
roberts monkeybike
sjukhusmonkeybike

Krasch

Brorsan kraschade med sin hoj häromdan, har varit lite tumult ett tag men nu är läget stabilt, eller som Håkan själv uttrycker sig: "jag känner mej som en skadad innekatt"
12
3

ATV!

Tillfrisknade idag mirakulöst till ca 80%, Blev fyrhjuling på dagen, och däckkrängning och ihopbyggnad av gamens hoj på kvällen.
bashan å odesKung Odes

Svininfluensa och dagens låt!

Ligger svårt sjuk i vad jag förmodar är svininfluensa. Dagens låt är ett stycke med det kristna metalcorebandet "As I Lay Dying". Om ni gillar detta så måste ni även kolla upp Tim Lambesis sidoprojekt "Austrian Death Machine"!

Lindbergs Gummi

Jag, gamen å Lucas var i garaget och krängde däck, det slutade med lagerrensning (alltså dom i fälgarna). Kavvwan kommer att bli fiiiin med nya färska sulor på!
garaget
Dagens låt Lily Allen - Fuck you, cool popdänga!

Dagens Låt

Bäst musik just nu! Gojira - A sight to behold

Pitetidningen

pitetidningen 090502

paltrundan 2009

runda
Åkte en nätt liten sväng på 38 mil idag, jag, Håkan, Mike, Jessica, Gamen och Jocke träffades på Statoil i Byske för vidare färd mot Piteå där paltrundan startar( http://www.svmc.se ). Fantastiskt väder och uppskattningsvis knappt 1000 hojar åkte rundan Pite-Lule-Boden-Älvsbyn-Pite.
trio
Folkmassamax lunchcanamFram KingTeneretigerUr Bmw
När vi nästan var hemma upptäckte vi att vägen gått av.. Fimsnutt från Furuögrundsvägen som rämnat av vårfloden:


RSS 2.0