Ljuuuuvlig dag på havet!

(Jag sa att jag ville ha ett Fame-kort...)
halsön
27km paddling med Hocain och A-G. Frostkågemacka till Lunch på stranden Halsön och grillning till middag på båtklubben. Vilade därmellan på Hamnskär (Lotsskäret) efter inspirerande paddling på Romelsöns  östra sida. Träffade också på en del trevligt och konstigt folk på våran färd.
karta
paddlah o aghåk spänn
lotsskär

Världens coolaste lådbil

Världens coolaste lådbil är såld! har vid 20-tiden ikväll via telefon fått in vittnessuppgifter på att världens coolaste lådbil sågs på en bilsläp norr om Umeå.
lådbil

Betty sjösatt!

Kopplade traktorn igår kväll och sov över i båten för att kunna sjösätta tidigt denna morgon, allt gick bra och nu på eftermiddagen har vi varit ut på fjärden med bad och gofika. Vi var 11 pers samt ett Fjasko i båten.
badar
bettylastflexar
frida
plurrunder båtdykerbadarfisk
fisk
frida

Europa 2009

Fick en bild skickad till mej från Gamen, Engström och Jacobssons Europasväng på MC. Dom skulle ut och åka båt i Venedig idag. Hojarna går bra, speciellt Gamens.
Europa

Lofoten 2009

karta
5/7 Resan påbörjades kraftigt försenad kl 18:30, brände i kyligt och tidvis regnigt väder upp till Gautosjö där Varg och Kuggarn bjöd på sen middag i Gamens mysiga stuga.

6/7 Lite regn på morgonen, men när vi kom till Junkerdal blev det varmt och soligt. E6 upp till 812. slog upp tältet vid en liten sjö vid Sand.

7/7 Fortsatt vackert väder, Körde via Saltströmmen upp till Bodö för att ta färja över till Å. På färjan träffade vi ett par från Malmö som var ute på Mc semester, vi campade ihop med dom på en camping vid Flakstad.

8/7 Kör resten av Lofoten denna soliga dag, makalöst vackert, vykortskort skulle kunna tas precis vart som helst. Naturcampar vid Ofotfjorden någon mil söder om Narvik.

9/7 E6 ner till Fauske var jättefin men sedan ner mot Junkerdal blir den ganska rak och svensk. sol hela dagen och vi kör ändå ner till Gautosjö för att ännu en gång campa i Gamens stuga. avslutar dagen med en öl och cashewnötter på Gautobaren.

10/7 Uppehåll ner till Boliden där vi bjuds på utsökt lunch hos Arne och Yvonne, Sedan kräkregnade det sista biten till Skell.
123
fr v: Thea vid Junkerdal. Sönderrasad väg. Camp 2.
4
Utsikt från färjan till Å.
5
På lofoten med resesällskapet Micke och Klinte.
65
Thea vid Camp 3 Flakstad.
8
I Flakstad gick aldrig solen ner 01:45.
9
Väg 815 Valbergsveien.
10
Utsikt från kamp4 söder om Narvik.
11
En artikel som vi trodde handlade om Jerker i Norsk Kvällstidning.
1213
Fr v: Lunchpaus. alternativ väg genom Junkerdal.
14
Utsikt från gamens stuga i Gauto.

Norge

nu bär det av västerut!
mc

Utflykt med Pärlan!

Jag och barna cyklade till båtkyrkogården för en sväng med pärlan i den vackra Kågefjärden.
storhällan

karusell och kajakpaddling

signeelin
lina
thea lina

Marinan

Gamen och hans kompis Molgam
gamen
Nya gardiner i Pärlan
marinan
marinan
mainan4

RSS 2.0