Plockade ut en sprillans ny BMW R1200RT från two weels i Umé ida, passade också på att prova BMW F800GS samt Kawasaki 650 Versys. Ingen av hojarna gav väl egentligen någon aha upplevelse, så Stoorn får nog fortsätta vara en betydande del i mitt fordonsstall.
r1200rt
versys650bmw800gs

Världens snyggaste dator!

Mighty Mike behövde hjälp med sin bärbara så han brände förbi med BMWn. Det visade sej att det var Europas, ja kanske världens just nu stiligaste dator!
dator

Dagens låt

hinner inte blogga så mycket i vårstöket, slänger in ännu en dagens låt...

Dagens låt

En väldigt bra låt med en tragiskt bra lyrik.

Mek!

Har monterat ett "slavrelä" på min motorcykel som enligt internet ska göra min annars bristfälliga bränslepump odödlig. I och för sig så har den hållit 5000 mil så jag tycker den har skött sej rätt bra men nu pallade inte mina nerver längre så jag gjorde slutligen slag i saken.
relä

Slutet ä början på nå nytt..

Åkte sista svängen med Jagen och Skiitahn idag, inte ett öga var torrt när dom ställdes bort för säsongen. Men klumpen i magen blev inte långvarig eftersom det också var strålande MC väder idag! Jippie kaj JÄÄ...
Skeetah sista färden
MC premiär 20090412

Dagens Låt

På begäran så har jag valt en lite snabbare låt, Tyckte The Haunted skulle passa bra för den uppgiften, stabilt band som bara släppt bra skivor. Om jag måste välja favoriter så är det de med Marco på sång "Made me do it" och "One kill wonder", debuten S/T är också en favorit

Dagens Låt

En av världens bästa låtar, och videon går ju inte av för hackor heller!

Skoterutflykt på härliga isar

Skotersafari med Jagen IQn Enzo, Jessica Thea och jag. Jättefint före på isarna, hårt i botten och fluffigt ovanpå. Jaggen trivdes med att få sträcka ut på isarna, tror jag var uppe i ca 70mph (112,65 km/h) men är inte säker eftersom det skakade så mycket. Snirklade runt i Bredviksfjärden, Rösnäsfjärden Halsön/ Romelsön. Öster om Halsön hittade vi roliga snögrottor att krypa runt i.
1
234

Bredskär

Har hjälpt Kuggarn idag med lite smått och gott på Bredskär, Kung Odes gick fiiiint! en fantastiskt vacker dag sånär som på ett smältverk som var i vägen.
skär2

Dagens Låt!

Den här låten hade jag i lurarna under många cykelpass förra våren när jag tränade inför Vätternrundan. Minns speciellt en tidig tur när jag cyklade Skellefteå - Svanström - Sandfors - Kusmark - Ersmark - Kåge - Skellefteå och textraden "thought I was unbreakable but this is killing me" sjöng i mina öron, det kändes som ett hån då men så här knappt ett år senare är jag jättesugen på att komma igång med cyklingen igen!


smått och gott

Jag och fjasko var och skrickade ett varv på Kågebanan i går morse, issäsongen börjar gå mot sitt slut :( hoppas på kalla nätter framöver. Har idag dragit ut en bit av en vält till stugan för att ha som bojsänke. Arctic Tracken gick fiiiint!
vält
Var ju också ner till Norrlands huvudstad häromdan och la lite sång till nya TJM-skivan. Blir intressant att höra slutresultatet i Juni! På bilden den eminente ljudteknikern Blötmange
mange

RSS 2.0