Getaway Rock Fredag, Lördag

Behemoth, Exodus, System of a down och Gojira bevittnades under Fredagen. Tror att Behemoth hade nästan exakt samma låtlista som på förra årets Getaway Rock förutom att dom spelade ett stycke från kommande skiva, lite konstigt att Behemoth spelar före kl 17 när exempelvis The kristet utseende avslutar festivalen på lördagkvällen. Likasom Cult of luna så känns det konstigt att lyssna på detta band under dagsljus. Exodus var helt ok även utan Gary Holt och de fick under spelningen bevittna solnedgången över det som sångaren nästan hela giget trodde var Stockholm! pinsamt. System of a down var väldigt underhållande och dom har en gedigen låtskatt att plocka hits ur. Gojira som var sist ut på fredagen var väl värt att vänta på, har aldrig sett en trummis som spelar med sådan frenesi.
 
Lördagen blev lugn med festivalstart 21:00 Alcest från Frankrike spelade inne i gasklockan, var kö för att ta sej in så vi missade första låten. Kul att bevittna dom live efter att ha nött hårt på senaste skivan. Within Temptation avslutade Lördagen på Green stage och det var riktigt bra, största behållningen är Sharon den Adels fantastiska röst även om man hörde att det var pålagt lite extra Sharon här och där. The kristet utseende avslutade sedan festivalen på Red stage. Hade tyvärr ingen kamera under Lördagen.
 

Kommentarer
Postat av: Kim

Hur var nya Behemoth-låten? Det blir fantastiskt spännande att höra nya plattan senare i höst, misstänker att den blir en hel del annorlunda.

2013-08-13 @ 10:33:41
URL: http://kimkahn.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0